BEAUTY ROOM WŚRÓD NAJEMCÓW PASAŻU TESCO W ŁODZI

Beauty Room  – profesjonalny salon fryzjerski otworzył swój punkt w Pasażu Tesco przy ulicy Pojezierskiej 93. Salon oferuje szeroką gamę usług zarówno dla kobiet jak i mężczyzn, w tym usługi barberskie.

Od 6 kwietnia 2019 roku, klienci odwiedzający Pasaż Tesco w Łodzi Bałuty przy ul. Pojezierskiej 93 mogą skorzystać z szerokiej oferty salonu fryzjerskiego w lokalu o powierzchni 86,4 mkw.

Beauty Room oferuje szeroki wachlarz usług fryzjerskich zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Eksperci Beauty Room specjalizują się m.in. w koloryzacji, doborze fryzury oraz koloru w zależności od urody klienta. Salon współpracuje z firmą Z.one concept posiadającą szeroką gamę produktów do koloryzacji, pielęgnacji i stylizacji włosów.

Panów zapraszamy również do skorzystania z usług barberskich opartych o produkty marki Depot, która gości wyłącznie w renomowanych barber shopach.

Zespół Beauty Room to specjaliści, którzy nieustannie się rozwijają, biorą udziały w kursach                       i szkoleniach podnosząc stale swoje kwalifikacje. Salon fryzjerski przykłada duża uwagę do zadowolenia klientów oraz efektów swojej pracy.

„W Pasażach Tesco kładziemy duży nacisk na rozwój segmentu usług, dlatego niezmiernie nas cieszy, że salon Beauty Room zasila portfolio naszych najemców, oferując naszym klientom z Łodzi tak szeroką ofertę. – mówi Łukasz Kędzior, Kierownik ds. Marketingu Centrów Handlowych w Tesco Polska.