FABRYKA FORMY CENTRUM FITNESS DOŁĄCZA DO GRONA NAJEMCÓW PASAŻU TESCO W POZNANIU

Fabryka Formy – prężnie rozwijająca się sieć klubów fitness otwiera kolejny punkt w Poznaniu, tym razem wybrała Pasaż Tesco przy ulicy Serbskiej 7. Klub oferuje najnowocześniejszy sprzęt, bogaty grafik zajęć grupowych oraz profesjonalną opiekę trenerów.

Od 28 marca 2019 roku, klienci odwiedzający Pasaż Tesco w Poznaniu przy ulicy Serbskiej 7 mogą skorzystać z szerokiej oferty klubów fitness w lokalu o powierzchni 1830 mkw.

Fabryka Formy to nowoczesny park maszyn Precor i Hoist, duża strefa funkcjonalna m.in. ze stanowiskami do pracy ze sztangą, wolne ciężary, kameralny spinning, zaawansowaną technologicznie strefę cardio z urządzeniami z ekranami dotykowymi z możliwością połączenia ze smartfonem oraz saunę w każdej szatni.

Dodatkowo klub przygotował dla nowych klientów promocję na zakup karnetu w cenie 105 pln za miesiąc oraz nieograniczony dostęp do klubu Tesco Serbska wraz z gwarancją utrzymania ceny do momentu wypowiedzenia umowy.

„Pasaże Tesco w ostatnim czasie kładą nacisk na rozbudowę oferty rozrywkowej i rekreacyjnej.

Bardzo nas cieszy, że tak lubiana sieć klubów fitness- Fabryka Formy dołączyła do portfolio najemców Pasaży Tesco – mówi Łukasz Kędzior, Kierownik ds. Marketingu Centrów Handlowych w Tesco Polska.