Gwiazdy świętują 20. urodziny Pasaży Tesco

Sieć Pasaży Tesco świętuje w tym roku swoje 20- te urodziny. Z tej okazji w sobotę 26 października w Pasażu Tesco na warszawskim Gocławiu odbył się event podsumowujący celebrację 20-lecia marki. Swoją obecnością zaszczyciła nas plejada gwiazd związanych od lat z siecią oraz ambasador kampanii Mateusz Gessler.

Impreza rozpoczęła się z Dominikiem Rupińskim znanym youtuberem młodego pokolenia przy jego stanowisku z watą cukrową, gdzie robił zdjęcia i rozmawiał z fanami. Na wydarzeniu pojawiły się trzy główne gwiazdy kampanii jubileuszowej Małgorzata Rozenek-Majdan, Natalia Siwiec oraz Dorota Gardias. Znane i lubiane gwiazdy od lat związane są z Pasażami Tesco i mają z nimi osobiste wspomnienia, co świetnie pokazał film kampanijny, w którym wzięły udział. Kreacje wszystkich trzech pań możemy zobaczyć na opublikowanych zdjęciach z  jubileuszowej, złotej ścianki.

Świetną atrakcją dla Gości Pasażu był przepyszny tort urodzinowy, który został pokrojony przez gwiazdy i wspólnie rozdany klientom Pasażu Tesco, aby razem świętować to ważne wydarzenie.

W sobotę został również rozstrzygnięty konkurs ogłoszony przez Pasaże Tesco wraz z Mateuszem Gesslerem na początku tego roku szkolnego dla dzieci i ich rodziców „Śniadanie na szóstkę”. Uczestnicy jako zadanie mieli wykonać kreatywne i przede wszystkim zdrowe drugie śniadanie do szkoły dla dzieci, a główną nagrodą był robot kuchenny oraz warsztaty z kucharzem. Po wręczeniu nagrody wygranym w konkursie Mateusz Gessler zaprosił dzieci do wzięcia udziału w jego warsztatach kulinarnych, w których pokazał ciekawe i smaczne przepisy dla najmłodszych. Wspólne gotowanie z Mateuszem okazało się ciekawą atrakcją nie tylko dla dzieci, które świetnie się przy tym bawiły, ale również dla ich rodziców obserwujących swoje pociechy.

Duże zainteresowanie szczególnie wśród młodych gości wzbudził młody Tik- Toker Dominik Rupiński i jego stanowisko z watą cukrową, który z chęcią robił sobie zdjęcia i rozmawiał ze swoimi wiernymi fanami.

Poza ogromną ilością atrakcji, które organizatorzy przygotowali Goście mogli zapoznać się również z szeroką ofertą sklepów jakie proponuje im Pasaż Tesco od ubrań i akcesoriów po artykuły spożywcze z całego świata. Program wydarzenia na pewno stał się zdecydowanie bardziej hot poprzez obecność czołowych gwiazd Małgorzaty Rozenek-Majdan, Natalii Siwiec i Doroty Gardias a także ambasadora całej kampanii Mateusza Gesslera.

„Dziś moi fani mogą spróbować mojej autorskiej warty cukrowej o smaku gumy balonowej, którą niedawno stworzyłem. Nad produktem pracowałem prawie rok, teraz już mogę się nim chwalić. Wata jest smaczna, ma ciekawą konsystencję, smak i opakowanie – plastikowe kubeczki, które po zjedzeniu słodkości można przeznaczyć na skarbonkę albo doniczkę” – powiedział Tik – Toker Dominik Rupiński.

„Od wielu lat bywam w Pasażu Tesco na Gocławiu, nie tylko podczas eventów, ale robię tu także zakupy. Szczególnie lubię pojawiać się tu przed świętami Bożego Narodzenia. Kilka lat temu robiłam dla Pasażu Tesco fajne warsztaty dekorowania domu na święta. Uwielbiam to robić, a mój dom wtedy wygląda bajkowo. Pamiętam też cudowny event, gdy robiliśmy świąteczne swetry. To była wspaniała uroczystość, stworzono wioskę świętego Mikołaja, z niesamowitym klimatem, można było poczuć atmosferę nadchodzących świąt” – powiedziała Dorota Gardias.

„Mam dobre wspomnienia związane z Pasażem Tesco, ponieważ mój pierwszy event, jaki w życiu poprowadziłem, odbył się właśnie w tym miejscu. Sentyment pozostał. Dziś będę gotował grzybowe risotto. Zbliża się koniec sezonu na grzyby, więc warto wykorzystać borowiki do tego pysznego dania. Poprowadzę warsztaty z dziećmi, z którymi uwielbiam pracować. Dzieci są otwarte, spontaniczne, chętnie się uczą i nie mają złych nawyków kulinarnych” – powiedział Mateusz Gessler.

„Pasaże Tesco to miejsce, które każda mama i każda osoba prowadząca dom na pewno zna. Jestem związana z tym miejscem już kilka lat i bardzo się cieszę, że mogę uczestniczyć w ich kampaniach” – powiedziała Małgorzata Rozenek-Majdan.

Urodziny Pasaży Tesco to również wielki konkurs, w którym do wygrania jest wyjazd do Londynu i kolacja z naszym Ambasadorem- Mateuszem Gesslerem. Konkurs trwa do 4 listopada na oficjalnym Fanpage’u @pasaztesco.

#20LatRazem