Rossmann i Mister Minit nowymi najemcami w Pasażu Tesco w Krakowie

W drugiej połowie sierpnia 2018 r. Rossmann i Mister Minit otworzyli lokale w Pasażu Tesco przy ulicy Kapelanka 54 w Krakowie. To kolejne punkty tych marek w sieci Centrów Handlowych Pasaż Tesco.

Ulubiona drogeria Polaków od wielu lat wyróżnia się szerokim asortymentem i atrakcyjnymi promocjami. Teraz również w krakowskim Pasażu Tesco Rosmmann przyciąga przyjazną obsługą oraz cenami dostoswanymi do zasobności portfela.

Jeśli szukamy eksperta od naprawy butów lub wymiany rozbitego wyświetlacza w telefonie to z pewnością znajdziemy go w Mister Minit. Międzynarodowa sieć ponadto specjalizuje się w dorabianiu kluczy, produkcji pieczątek oraz wymianie baterii.

Bardzo cieszymy się, że Rossmann i Mister Minit zdecydowali się na dołączenie do grona najemców krakowskiego Pasażu Tesco. Nieustannie dążymy do tego, aby oferta naszych centrów handlowych była najbardziej kompleksowa i dostosowana do potrzeb klientów. – mówi Łukasz Kędzior, Marketing Manager Działu Zarządzania Pasażami Handlowymi Tesco Polska